keskiviikko 24. helmikuuta 2010

Pöllö- ja lumiukkopalapelit perunaleimasimilla

"PollÖÖ", niinkuin neitimme sanoi vielä hetki sitten.

Kaksivuotias on aivan uskomattoman kova palapelinainen ja ostin siksi Lidlistä palapelipohjia. Nyt sain kaivettua peitevärit ja potut esiin ja pistin kaiken luovuuteni likoon. Palapelin sommittelu onkin aika vaikeaa, sillä palapeliin ei pitäisi jäädä tyhjiä kohtia. Pöllöpalapelin maalaaminen meni aikan mutkattomasti, mutta lumiukot olivatkin kinkkisempi aihe. Luminen maisema kun tuppaa olemaan aika tylsän värinen, oli mukana sitten vaikka kuinka monta lumiukkoa.

Lumiukkopalapeli meni hieman varttuneemmalle kaverille, sillä 48-palainen peli oli aivan liian vaativa tyttelillemme. Pöllöpalapelin kokoaminen on onneksi ollut sen edestäkin sitten mieleinen!

Ohje: Painoin perunalla pöllöt ja lumiukkojen vartalot. Lisäksi leikkasin lehden mallisen leimasimen ja tein puuhun lehdet. Lumiukkojen asusteet on tehty myös perunaleimasimilla, napit ja silmät on tehty siveltimen väärällä päällä. Kukat, lumihiutaleet ja kuuset on painettu silikonileimasimilla. Loput on maalattu käsipelillä. Pöllöjen ääriviivoja terävöitin tussilla, kuten myös lumiukkojen teksti.

3 kommenttia:

Anoucka kirjoitti...

Aivan ihania! PöllÖÖÖÖ!!! :o)

Maisi kirjoitti...

Todella hienot kuvat noissa palapeleissa.

Paula kirjoitti...

Kiitos, perunapainaminen on älyttömän hauskaa!