tiistai 9. helmikuuta 2010

Nappikoristeltu tervetuloakyltti


Oveen piti saada uusi kyltti joulun jäljiltä ja päällystin 20 sentillä ammoin ostamani kyltin uudella paperilla ja skräppäyskirjaimilla. Olen ollut näihin Tiimarista löytämiini jouluaiheisiin kyltteihin iki-ihastunut, sillä näistä on mielialan mukaan helppo vaihtaa kuva ja tehdä uusi. Harmi, että nyt niitä ei enää ole jäljellä, olisi pitänyt aikoinaan ostaa näitä reilusti varastoon.

Ohje: Liimasin joulupukkikoristeisen kyltin päälle skräppäyspaperia ja kirjaimet decoupage-lakalla (paperi ja lakka Sinellistä). Tyhjiin kohtiin liimasin pilkullisesta paperista ympyrät tyhjiin kohtiin ja päälle liimasin kaksi puista nappia. Tekemiseen meni varmaan kymmenen minuuttia, tuskin sitäkään.

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Kivannäköinen kyltti! Siitä tulikin mieleeni, että pitänee alkaa suunnittelemaan kevätkranssia oveen, vaikka talvi vielä päällä onkin. Jotenkin olo on jo niin keväinen!

Paula kirjoitti...

Heti kun kevätaurinko pilkistää, niin tulee mieli tehdä jotain sen kunniaksi. Jään odottelemaan millainen kevätkranssin blogiisi ilmaantuukaan :-)