perjantai 30. lokakuuta 2009

Halloween-peruukki C-kasettinauhoista

Halloween on jo melkein ovella ja lapset tuskailivat mitä pukea päälleen naamiaisjuhliin. Eilen siskoni käydessä kylässä istuimme alas ja mietimme yhdessä mitä asusteita voisimme tehdä. Kaapista löytyi tukuittain vanhoja c-kasetteja, ja koska taloudessa on vain yksi toimiva kasettisoitin jäljellä, saattoi vanhimmat nauhoitteet hyvin uhrata tähän tarkoitukseen.

Yhden illan aikana valmistimme kasettinauhoista peruukin ja suikaleviitan, tässä nyt ohje peruukkiin. Äidin ikivanhat rock-äänitteet olivat menneet käytössä vielä veikeästi kikkaralle, joten lopputulos oli todella makea! Suoremmat nauhat säästimme viittaa varten, tästä hieman myöhemmin lisää.

Ohje: Ompelimme c-kasettinauhaa mustaan pipoon sommitellen sopiviin kohtiin. Yhtä peruukkia varten tarvitaan 3 kasetillista matskua. Lisäksi ompelimme violettia lahjanarua tehosteiksi ja kiinnitimme muovitiaran paikoilleen. Pelottava ilme löytyi ihan omasta takaa tämä peruukki päässä!

3 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Tulipas siitä mahtava! Ja toi kruunu sopii täydellisesti!

Paula kirjoitti...

Tästä tuli niin onnistunut, että juhlissa kaverit eivät hoksanneet tätä itsetehdyksi! Kotimatkalla tosin lapset murehtivat, että miksei heillä voi olla sellaisia ostettuja Halloween-asuja, niinkuin muilla. Kova lapsuus.

Annukka kirjoitti...

Näinhän se on. Ankeeta on meininki... Mutta eivätköhän sitten viimeistään aikuisina tajua, että kivaahan se oli! ;o)