keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Serviettilaatikko decoupage-lakkauksella


Mikä olisikaan parempi kohde decoupage- eli serviettilakkaukselle kuin serviettilaatikko?

Lasivitriinissä on iät ja ajat vanha nuhraantunut pahvinen serviettilaatikko, joka sai nyt uuden pinnan. Värit on napattu keittiöstämme; vihreä ja korostusvärinä pinkki. Käyttämäni DecoArtin serviettilakka jättää hieman tahmean lopputuloksen, joten mietin pitäisikö vielä käydä kokeilemassa jotain muuta lakkaa sen päälle paremman lopputuloksen aikaansaamiseksi.


Ohje: Kierrätyskeskuksen ohje decoupage-lakkaukselle.
Peitin kirjavan pahvitaustan tavallisella valkoisella kopiopaperilla ja vasta sen jälkeen liimasin servietit. Vihreät servietit liimasin kokonaisina, vaaleanpunaiset leikkasin lumihiutaleiksi. Viimeistelin ainakin omasta mielestäni vitsikkäästi laatikon kirjaimilla "nap - kin" laatikoiden eri puolille.

3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Tuopas onkin kiva idea laittaa kahta eriväristä serviettiä päällekkäin, jolloin alempi kuultaa läpi kauniisti. Lisään tämän taas kokeiltavien ideoiden listaani... :)

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Kiitos kommenista!! Ohut kahviservietti tahtoi mennä ryppyyn tätä tehdessäni, mutta ryppyisenäkin se näytti oikein kauniilta lakan kuivuttua.

Kaisu kirjoitti...

Hi-hii, katselinkin tätä eilen ja meinasin kommentoida, että olet näköjään viritellyt serviettilaatikonkin. Mutta sitten kummityttö vei huomioni muualle...
Hieno oli tämäkin <3