lauantai 22. toukokuuta 2010

Koruja kolmen koplalta

Koska koruja ei ole koskaan liikaa, päätimme ottaa vielä yhden erän korujen tekemistä! Nyt koruja teimme Paulan luona uudistuneella kokoonpanolla. Korumateriaalit olivat vähemmän kierrätysperusteisia tällä kertaa, sillä porukalla löysimme alennuksesta Chiq-korupakkauksia ja lisäksi tarkoitus oli käyttää muitakin aiemmin ostettuja helmiä.

Suloisessa rannekorussa on käytetty epäsymmetrisiä lasi-, kivi-, metallisia kukkahelmiä sekä siemenhelmiä isompien helmien välissä.Chiq-korupakkausta paranneltiin lisäämällä kierrätyshelmiä vanhoista koruista. Valmis riipus on helppo käyttää melkein minkä asukokonaisuuden kanssa tahansa.

Riipukselle valmistui vielä nämä korvakorut, joissa on nerokkaasti (!) käytetty rengasta kehystämään sisushelmeä.

Edelliseen korusettiin valmistui vielä lisäksi tämä ranneketju.Suloiset kukkaiset lasihelmet saivat kaverikseen siemenhelmiä ja violetteja lasihelmiä Sinellistä. Koru on tehty vaijeriin.

Edellisen käädyn seuraksi Kirsi teki vielä settiin korvakorut. Puuhelmistä syntyi nopeasti Aarika-tyylinen rannekoru kuminauhaan.

Tähän ranneketjuun on tarkoitus lisätä myöhemmin maskotteja korkokenkäriipuksen kaveriksi.

Puuhelmet saivat kaverikseen upean turkooseja lasihelmiä Sinellistä pujoteltuna kuminauhaan. Kaulakorun pituus on noin 40 cm.

Pesukoneessa huovutetut helmet ja simpukankuorilastut saivat kaverikseen siemen- ja lasihelmiä. Vihreä on tehty Cheryl Owenin ohjetta mukaellen metallilangasta kieputtaen. Violetti kaulakoru on tehty lenkeistä ja lenkkipiikeillä linkittämällä. Ohje huovuttamiseen tästä.2 kommenttia:

Anoucka kirjoitti...

Kylläpä näistä tuli hienoja! :o)

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Siis nämä on niin syötävän herkullisen näköisiä :-P