lauantai 31. maaliskuuta 2012

Annukan uusi kamera ja uusi kamera-pussi!

Olen pitkään jo haaveillut uudesta still-kamerasta, ja kerjäsinkin ystäviltä ja perheeltä synttärilahjaksi vähän apurahaa kameran ostoon. En osannut odottaa omaavani kuitenkaan näin anteliaat ystävät ja perheen, joten sainkin niin sievoisen summan rahaa kasaan, että hyvin pienellä panostuksella osaltani sain ostettua ihanan Canon Powershot S100 -kameran.

Koska pieni pupsini kaipasi tietty jotain suojaa julmalta maailmalta, päädyin neulomaan sille pienen pussukan. Paulan ja minun vanhin sisar on kameramyyjä ammatiltaan, ja hän vinkkasi pikkusiskolleen, että kudottuun pussukkaan kannattaa ehdottomasti pistää vuori, ja mahdollisimman tiivis vuori, koska kameran pahimmat viholliset ovat pöly ja vesi. Vettä tuo ei pidä, mutta pitäisi estää kyllä villapölyn pääsemisen pupsin sisään.

Pussukka itsessään oli helppoakin helpompi neuloa, kudoin 2o, 1n neuletta sen verran, että näytti sopivalta. Pussukka on 8cm leveä ja 12cm korkea. Vuoren mittasin hieman isommaksi kuin itse pussi, ompelin sen kiinni neuleeseen, jonka jälkeen taittelin neuleen kahtia siten, että sauma jäi taakse ja ompelin koko jutun kasaan. Nyörit tein letittämällä neljällä (2 lankaa per sortuva) tuollaisen pitkähkön narun. Nappi löytyi jostain kätköstä, ja sopii mielestäni tähän aivan mahdottoman hyvin.

2 kommenttia:

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Onnea uuden kameran haltijalle, tämän jälkeen bloggailu onkin sitten pelkkää ilotulitusta :-))

Annukka kirjoitti...

No kyllä! :D