maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uudistettu minilaatikosto Marimekko-kartasta

Innostuneena edellisen minilaatikoston muodonmuutoksesta siirryin suinpäin tekemään käsityökaappiini uutta ilmettä Marimekon ilmaiskarttaa hyväksikäyttäen.
Aluksi ajattelin käyttää kaavoja jostain lehdestä, mutta muutin mieltäni kun tajusin, että näihin olisi pitänyt ensin liimata pohjapaperit. Sellaiseen en viitsinyt ruveta, etenkin kun tämäkin Barnslig-laatikosto oli tosi huonossa kunnossa ja kirkuvan värikäs:

Loppujen lopuksi päätin käyttää Marimekon jakamia Helsingin karttoja. Onneksi niitä sattui olemaan kaksin kappalein. Liimailussa ei mennyt pitkään ja eikä kaksinkertaiseen decoupage-lakkauksessakaan aikaa turhaan tuhraantunut. Aikaa kyllä tuhraantui järkyttävästi seuraavana aamuna kun ajattelin nopeasti tehdä joka sivulle Dymo-kirjoittimella etiketit. Sininen teippi ei vain suostunut tulemaan läpi Junior-laitteesta ei sitten niin millään. En tiedä mitä tein väärin, mutta hermot siinä meni erittäin perusteellisesti. Onneksi punainen ja musta syöttyi normaalisti ja sain projektin loppuun.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kiva! Ei uskoisi, että alla on kulahtanutta Ikeaa. Hieno!

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Kiitos! Jännä kuinka paljon kivempi nyt on käydä hakemassa askarteluvälineitä kun vastassa on tämä laatikosto. Pienet asiat voivat tehdän ison eron!