keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Laatikollinen barbikalusteita päiväkotiin

Yläkerran naapurin teinityttö pisti valtavan laatikon barbikalusteita meille. Ikean leluarkussa oli varusteita keittiökalusteista vessanpönttöön - kaikkea mitä pieni tyttö voi vain toivoa!

Vaikka olimme erittäin iloisia lahjoituksesta jouduimme sen tosiasian eteen, että vanhemman barbivarustus on aikalailla samaa luokaa.

10-vuotias rupesi muistelemaan kuinka päiväkodissa ei barbileikeistä tahtonut tulla mitään, sillä joku aina joutui leikkimään sillä päättömällä nukella. Riitahan siinä tuli ennen kuin leikit pääsivät edes käyntiin. Siitä tuli ajatus, että voisimme viedä koko komeuden sinne leikittäväksi. Kaiken lisäksi päiväkoti-ikäinen oli erittäin halukas viemään kalusteet päiväkotiin, joten juttu oli sillä selvä.

Mukana ei ollut barbeja, joten isompi tyttö oli valmis luopumaan neljästä puetusta barbista ja kahdesta lapsinukesta. Ompelin mukaan vanhoista trikoovaatteista yöpukuja lisävaatteiksi. Näiden pukujen valokuvaus unohtui, mutta uskokaa pois, eivät olleet parasta tuotantoani. Barbivaatteiden ompelu ei ole helppoa! Sen lisäksi äitini oli antanut mallikankaiden paloja, joista oli helppo ommella hienot peitteet sänkyihin.

Päiväkodissa ottivat vastaan ilolla paketin vastaan. Opettajan mukaan erityisesti ulkomaalaistaustaisten lasten on mukava opetella kotisanastoa leikin varjolla, joten oli kiva kuulla että lelut ovat nyt varmasti hyvässä käytössä.

Yläkerran tytölle laitoimme vielä kiitokseksi leffalipun hienosta lahjasta!

1 kommentti:

Annukka kirjoitti...

Totisesti voi sanoa, että laitoit hyvän kiertämään! Tuli oikein iloinen mieli tätä lukiessa. :o)