keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Parveketyynyt vanhoista verhoista

Parvekekausi on avattu! Käytöstä poistetut ikkunaverhot saivat uuden käyttötarkoituksen kun päällystin niillä vaahtomuovipaloja parveketyynyiksi. Vaahtomuovia oli tullut sohvan mukana kuljetuspehmusteina ja katselin niitä heti tähän käyttöön sohvan pahveja availlessamme.

Nyt kun aurinko vihdoin lämmittää, tuli kiire saada tyynyt valmiiksi ja käyttöön. Yhtään ei haittaa, vaikka verhot ovat aika haalistuneet, sillä täällä ne haalistuvat ihan varmasti vielä lisää!

Sisko vinkkasi, että kannattaa tehdä istuinosasta kaksinkertainen ja otin vinkistä vaarin. Nyt on kyllä niin mukavat tyynyt kuin vain voi toivoa, juuri passelit meille!

Ohje: Liimasin kuumaliimapistoolilla vaahtomuovipalat yhteen ja leikkasin sopivan muotoisiksi. Istuintyynyihin tein tarranauhat yhdelle sivulle, jotta niiden pesu olisi mahdollista. Tosin napit joutuu irroittamaan käsin, koska ne on ommeltu vaahtomuovipalojen läpi. Nappien päällystäminen on aina hauskaa, ja niin oli myös nytkin.

2 kommenttia:

Anoucka kirjoitti...

Tosi hienot tyynyt! Ja en olis kyllä arvannut, että verhot ovat haalistuneet, ajattelin niiden vaan olevan kauniin hennon väriset! 10+

Paula kirjoitti...

Kiitos :-)