maanantai 28. syyskuuta 2009

Pöllökuvioiset paidat

Kaapista löytyi vanha t-paita, jonka halusin maalata yöpaidaksi. Ajattelin maalata pöllöjä, ne kun kerran ovat yöeläimiä ja helppoja toteuttaa. Vanhempi tytöistä rakastui pöllöaiheeseen ja kiikutti lempipaitansa, joka ei ollut tullut pesussa ihan puhtaaksi, maalattavaksi. Annoin hänen itse leimata kukat, pöllöaihiot ja lehdet, ja sen jälkeen maalasin yksityiskohdat. Illalla ennen nukkumaan menoa innostuin koristelemaan vielä nuorimmaisenkin yöpuvun.


Ohje: Koversin perunaan lehden ja leimasin lehdet kahdella vihreällä kangasvärillä paitaan. Pöllöt leimasin maalaamalla perunaan kangasväriä muualle paitsi silmiin ja painamalla kankaaseen. Kukat on painettu käyttäen valmiita silikonileimasia. Lopuksi maalasinpuun rungon ja yksityiskohdat vapaalla kädellä. Jätin työt kuivumaan yön yli ja aamulla silitin kuviot nurjalta puolelta kankaaseen.

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Ihana tuo pöllö potkupuvun takamuksessa! Niin herttainen! :o)

Paula kirjoitti...

Anna rakastaa näitä pöllöjään. Harmittaa, että pesussa vihreä väri vaaleni tosi pahasti. Pitää keksiä millä tämän korjaisi. Ehkä pitää käydä kaupassa ostamassa parempaa väriä.