sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Koruja Swarovski kristalleista ja avaimista

Uusi vuosi meni osaltani äänettömänä, ja koska en voinut osallista normaaleihin uuden vuoden juhlinta menoihin, päätin hemmotella itseäni Sinellissä ostamalla Swarovskin kristalleja.

Näissä koruissa on yhteensä 2kpl kirkkaita barokki-kristalleja, 3kpl harmaita pieniä barokkikristalleja, 1 pss kirkkaitaita pieniä helmiä ja 1 pss harmaita pieniä helmiä. Yhteensä nämä tulivat maksamaan n. 30e (JAIKS!), mutta kimallus on kyllä aivan eri luokkaa, kuin tavallisissa lasihelmissä.Kaulakoru:
Käytin lisäksi isoisältä löytyneitä vanhoja avaimia, joiden lukot ovat aikaa sitten kadonneet. Niistä ja harmaista kristalleista tuli (vaikka itse sanonkin) todella upea kaulakoru. Nauha on nahantapaista narua, ja tein sen niin pitkäksi, että sen saa vaan pujotettua kaulaan, eli avaimet roikkuvat suurin piirtein rintojen kohdalla kaulassa ollessaan.
Korvakorut:
Korvakoruihin käytin vain hopealankaa, korutikkuja ja kirkkaita Swarovski kristalleja sekä varastoista löytyneitä vaalean punaisia helmiä. Lopputulos on mielestäni samalla kimaltavan juhlava että kuitenkin tietyllä tavalla karkea ja viimeistelemätön. Pidän tuosta kontrastista kovasti.
Oikein hyvää uutta vuotta kaikille!

3 kommenttia:

- H - kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinullekin näin vähän myöhässä!

johanna janhonen kirjoitti...

Hei! Haluaisin haastatella teitä, joten laittaisitteko sähköpostiosoitteenne minulle: johanna ät piilotettuaarre piste fi. Kiitos ja hyvää uutta vuotta! :)

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Ovat hienot, en malta nähdä niitä in real life :-))