sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Hullun Hatuntekijän Epä-epäsynttärit!

Järjestimme kahden ystäväni kanssa yllätysjuhlat kolmannelle ystävälleni, joka rakastaa uutta Liisa Ihmemaassa -elokuvaa. Siksipä yksi ystävistäni ehdotti, että tekisimme niistä Hullun Hatuntekijän Epä-epäsynttärit (koska kyseessä oli siis oikeat synttärit, eivät epäsynttärit...) Näitä juhlia varten tein jo pari kuukautta sitten esitellyn mini-silinteri hatun, olinhan Hullu Hatuntekijä. Toinen ystävistäni oli Irvikissa ja toinen Herttakuningatar, ja saimmepa huijattua vielä ystävämme pukeutumaan Liisaksi ilman, että totuus paljastui. Tässä kuvia koristeista, joita tein juhliin:


Oveen ripustimme tämän kirjeen, jonka sisällä luki seuraavanlainen runo:

"Humpsis tumpsis, heikuti keikkaa
Miten käy, kuka veikkaa?
Kierrellen, kaarrellen tiesi käy
Loppukin on, vaikkei sitä vielä näy
Etsimällä löydät heidät sieltä
Missä kukat kukkii ja herkut hellii kieltä!"

Kirjeen alta lähti naru, jota seuraten "Liisa" löysi perille meidän muiden luo. Meidän oli alunperin tarkoitus juhlia ulkona, mutta koska Suomen kesä on sellainen kuin on, juhlat järjestettiin sisällä.Kaunis kattaus tietty kuului asiaan, ja onneksi rakkaalla äidilläni on suuri määrä kauniita astioita valmiina, joten kattauksen tekeminen oli hyvin helppoa.


Nämä pienet laput printtasin laser tulostimella ihan tavalliselle A4 paperille, jonka sitten uitin teessä ja rypistelin hieman. Lopputulos oli aivan täydellinen. Fontti jota käytin oli The King And Queen -fontti ja löytyy mm. dafont.com osoitteesta. Tuon makean kiehkuran sai perään käyttämällä kysymysmerkkiä.3 kommenttia:

Mirka kirjoitti...

Juurikin luin Liisa Ihmemaassa -kirjan (sen alkuperäisen version) pojalleni ja olin aivan ihmeissäni. Kirjassa ei ollut päätä eikä häntää. Tipahtelin kärryiltä (jos niillä nyt olin koskaan matkustanutkaan) koko ajan, virkkeet jotka alkoivat yhdellä tavalla, loppuivat toisella jne. Lapsi ei ihmetellyt, mutta lapset elävätkin erilaisessa maailmassa kuin me aikuiset. Elokuvaa en ole nähnyt, ehkä pitäisi... :) Ja kirjakin pitäisi lukea heti uudelleen jättäen turhan logiikan pois matkasta.

Aivan mielettömän hienosti olette Epä-epäsynttärit toteuttaneet. Tunnelma on ihan mahtava! Ihana idea!

Annukka kirjoitti...

Kiitoksia, juhlat olivat onnistuneet ja tunnelma todellakin katossaan! :o)

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Tämän blogikumppanini idean aion toteuttaa ehdottomasti seuraavilla lastenkutsuilla :-)