perjantai 20. elokuuta 2010

Punaherukkahilloa

Sadonkorjuun aika on täällä vihdoin! Ensimmäiseksi pakastimeen tulivat punaherukat, mutta osa marjoista oli ihan pakko keittää hilloksi asti. Ei muuta kuin pata porisemaan ja lasipurnukat uuniin kuumakäsittelyyn. Urakka meni aika myöhäiseksi, mutta onneksi tuli tehtyä, on se niin hyvää!

Nyt täytyy kyllä saada vihdoin hankittua ne harkotussakset, sillä purnukoiden kangasmyssyt olisi pitänyt ehdottomasti voida leikata niillä, ei rispaantuisi reunat niin kovasti. Ehkä seuraavana vuonna sitten?


Ohje: Monia hyviä hillo-ohjeita löytyy esim. Dan Sukkerin sivuilta

3 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Todella herttaisia purnukoita!

Jokke kirjoitti...

Nam, punaherukat on minun lempparia. Meillä niistä tuli mehua.

Kaisu kirjoitti...

Tohtiiko noin tunnelmallisen näköisiä purnukoita avatakaan? No, aina voit ottaa isoäidistämme mallia, ja vuoden 2010 hillo on oikein hyvin poisheitettävää vuonna 2030.