sunnuntai 26. elokuuta 2012

Intohimona askartelu -reissun kuvasatoa



Niin se vain kului iloisesti kuusi tuntia askarrellen Suvilahdessa Helsingissä Intohimona askartelu -tapahtumassa ja kotiin tultaessa toinen meistä kysyi ensimmäiseksi missä on liima. Äitiinsä tullut!



Pirjoliisan pöydässä oli kiva lapsen jäädä askartelemaan minialbumia vessapaperirullista ja mahdottoman monenlaisesta skräppitarvikkeesta samalla kun me muut kiertelimme eri pisteissä. Näitä tekisi mieli kokeilla tehdä kotonakin.



Kierrätyskeskuksen Näprä-pisteessä tehtiin CD-levyistä mm. valokuvakehyksiä. Ohje oli mukava ja materiaalit kivoja, mutta hinta oli aika kova (5e).



Askartelulehti Ihanan pisteellä sai ilahduttavasti tehdä ilmaiseksi! Nämä pyykkipojat saivat magneetit taakseen ja ovat jo käytössä.



Fiskarretsin pisteellä sai myös tehdä ilmaiseksi ja vielä todella upean taittelukortin. Täältä tuli ehkä eniten uutta oppia mukaan ja innostuin ostamaan kuvioleikkureita kotiinkin. Tässä serkkumme taidonnäyte.



Ja näin niitä kortteja tehtiin. Nuuttaus leikkurilla oli minulle uusi kokemus.



Amalian pisteessä teimme hienot linnunpöntöt. Näiden tekeminen oli tosi hauskaa, vaikka luulisi että olisi väsymys jo painanut kun oli viimeinen askartelupiste missä kävimme. Mukaan tuli ostettua malli linnunpöntölle, joten jouluna saattaa kuusen oksilta löytyä yksi jos toinenkin piparkakkumökki tänä vuonna. Kiitos kovasti IA:n järjestelyistä!



Lisäksi mieleen jäi mm. nappipaja ja Canonin hieno piste. Seuraavana vuonna taas tänne!

Ei kommentteja: