lauantai 2. tammikuuta 2016

Muistitaulu vanhoihin kehyksiin ristipistoilla


Tapahtumasarja tähän mennessä:
Kaksi vuotta sitten: Isosiskomme antoi nuorimmaiselle kehystetyn iki-ihanan hajuhernekeijukaisaiheisen palapelin. 

Puoli vuotta sitten: Jätin palapelin hetkeksi nojalleen kaapin päälle siivousvimmoissani. Keskimmäinen soitti kesken päivää, että se oli tippunut ja kehyksen lasi meni tuusan nuuskaksi. Otin kehyksen talteen. Samoihin aikoihin ostimme puutarhaan pöydän, jonka mukana tuli styrox-levy. Laitoin kehyksen päälle harmaan ruskean väliaikaiskankaan ja näin nuorimmainen sai muistitaulun. Lisäksi lasinsiruja imuroin ainakin kolme tuntia.


Kolme kuukautta sitten: Lähdin työmatkalle ja lentojen ajaksi otin palan ristipistokangasta. Ajatuksissa oli tehdä hieman iloisempi taustakangas muistitauluun. Intialaisia kovasti kiinnosti käsityöni lentokoneissa, ehkä siellä käsitöitä ei tehdä kuin työkseen. 

Tänään: Otin loppukirin uuden vuoden yönä kun katselimme porukalla Back to the Future -leffaa. Nyt aamulla tuli valmista! Olen vihdoin saanut tehtyä kaikille kolmelle lapselleni käsin tehdyn ompelutyön. Laitan linkit vielä tähän alle muihin töihin (Ristipistoliina pojalle ja siitä keskimmäisen liinasta en ole älynnyt postausta tehdäkään).

Iloista uutta vuotta!

Ei kommentteja: