keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Parveketuolien pehmusteiden uusi Marimekkoinen elämä


Aina yhtä hämmästyttävän nopeasti aurinko haalistaa kankaat ja oli aika uusia parveketuolien pehmusteet. Edelliset kankaat olivat keittiön ikkunaverhoista tehdyt, joten voi olla siksi miksi haaluistuivat niin nopeasti. Ja onhan tuosta jo kolme vuotta.


Tällä kertaa pääsin käyttämään isoäidiltäni ostamaa marimekon hedelmäaiheista kangasta 80-luvulta ja kaveriksi kävin ostamassa Herttoniemen tehtaanmyymälästä kivi-kangasta. Ajattelin että mustavalkoinen kivi-kangas voisi olla sopiva pari värikkäälle hedelmäkuosille. Koska kyseessä ei ole mikään sisustuskangas ompelin kankaiden alle vanhoista lakanoista pussukat. Toivottavasti kestävät käyttöä. Napit olivat aiemmalta Herttoniemen ostosreissultani. Tarjotinkin oli saanut mukavasti uuden elämän Marimekon kuoseista jo aiemmin.


Oli vielä kaivettava esiin tekemäni lippuviiri koristamaan kattoa. Niin ja lapset valitsivat kukat ruukkuihin. Nyt meillä on pieni väriparatiisi parvekkeella!

2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

On kyllä ihanan värikäs parveke! :)

Paula kirjoitti...

Nyt on väriä riittämiin. Tuossa katsellessa näitä kuvia juolahti mieleen, että vois pesaista nuo parvekkeen ikkunat niin voisi värit kirkastua entisestään :-p