perjantai 21. lokakuuta 2011

Talonmallinen olkalaukku I


Keskimmäinen on hartaasti pyytänyt laukkua itselleen ja kun Suuri Käsityölehdellä (SK 08/2011) oli kuva hauskasta laukkuideasta piti se kopioida heti käyttöön!

En käyttänyt muuta kuin idean, sillä laukkukaavat sattuivat olemaan jo valmiiksi kaapissa. Lapsi sai itse valita kankaat, paitsi että pohjana oli valmiiksi annettu farkkukangas vanhasta farkkuhameesta ja vuorikangas oli 70-luvun ehtaa puuvillaista kukkalakanaa. Huomaa kyllä, että aikoinaan lakanakangas oli parempaa laatua, sillä kovassa käytössä ollut lakana ei ollut muuta kuin hieman haalistunut käytössä. Nykyiset lakanat tuskin kestävät kolmea vuotta pidempään käytössä ennen kuin niistä joutuu luopumaan.

Ikkunassa tiiraileva pöllö on tippunut etelän lomamatkalla ostetusta kukkarosta ja nyt se saa sitten seurata millaista kohellusta löytyy täällä Pohjolassa.

Tueksi laitoin vuorien väliin levyn jumppamattoa, koska loppukäyttäjä toivoi laukun olevan napakka. Ja tasku piti löytyä kännykän lisäksi avaimille ja salaisille viesteille...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana ja mieleenpainuva laukku. :D Terveisin :) Merja

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Kiitos viestistä! Toinen mokoma on tulossa vielä :-)

Tuija kirjoitti...

Onpa hauska laukku. Oikein kiva.