maanantai 4. huhtikuuta 2011

Kirjekuorityynyliina

Olen ostanut kauan kaipaamani ompelukoneen! Kävin ostamassa Husqvarna Viking Emerald 183 -koneen Erkin saumasta ja tikistä ja olin todella tyytyväinen siellä annettuun opastukseen. Syksyllä tulee vielä kutsu erilliseen tutustumisopastukseen ompelukoneen toimintoihin. Erinomaista palvelua siis!

Voi onnea nyt kotona uudella Husqvarnalla harjoitellessani, sillä tikki on suoraa ja kone toimii nöyrästi juuri niin kuin haluan. Ylhäällä ensimmäinen koekappale, tyynyliina nuorimmaiselle. Tyynyliinan balleriina oli valmis aplikaatio, tässä on lisätty vain koristetikkaus ympärille ja nimikirjailu.

En todellakaan jää kaipaamaan entistä koulukonetta, joka teki syheröä ja lenkkejä tikkiin puhumattakaan neuloille sattuvaa hävikkiä kun ne napsahtelivat poikki syystä tai toisesta.

Ihan pelkillä kiitoksilla ei uusi koneenikaan pääse, sillä risuja uudelle koneelle tulee kyllä erittäin huolimattomasta opaskirjan oikoluvusta. Kirjoitusvirheitä oli luvattoman paljon ja osien nimet väärin nimetty. Ompelukoneen opaskirja on niin tärkeä opas, että sen oikolukuun olisi voinut laittaa ihan hyvin ne pari kymppiä, jonka oikolukeminen ammattitaitoisella oikolukijalla maksaa eikä tarvitsisi lukea nyt otsikoita kuten "persompelutekniikka" (perusompelutekniikka) ja "saksakissa" (siksak-ompeleessa).

3 kommenttia:

Kaisu kirjoitti...

Tulipas kivat reunakoristelut. Kyllä nyt oot seitsemännessä taivaassa, kun ompelukone, joka toteuttaa nöyrästi ompelu-unelmasi :D

Niinu kirjoitti...

Hauskoja kömmähdyksiä:)
Kielivirheet siis!
Onnea uuden koneen omistajalle!
Mä haaveilen kunnon teollisuusompelukoneesta...

Paula (Lankasydän) kirjoitti...

Kiitos onnitteluista! Kyllä se avaa ihan uuden horistontin tekemiseen kun tietää että saa kelvollista tikkiä ja trikoonkin ompelu onnistuu :-)