tiistai 22. maaliskuuta 2011

Korjattu ametistikoru

Äitimme pyysi, että hommaisin kuvan riipukseen kivan ketjun hänelle syntymäpäivälahjaksi. Aiemmin korussa oli ollut paksu hopeinen ketju, mutta minne lie karannut ajan saatossa. Nyt siis toiveissa oli ottaa äidin isoisän lahjoittama tanskalainen riipus uusiokäyttöön uuden ketjun kanssa.

Suuntasin tässä pari viikkoa sitten Helsingin Kädentaitomessuille Wanhaan Satamaan naapurin kanssa. Riipuksen oli ottanut mukaan ja sieltä pääsinkin helposti kerralla katsomaan korun kaikki osat matkaan mukaan. Ametistit ketjuun ostin Omakorun pöydältä, hopeanväriset muovihelmet taas löytyivät Helmien talon valikoimista. Väliin pujottelin Annukalta ja serkultamme aiemmin saamani helmet antamaan isoille helmille tilaa. Helmet on pujoteltu vaijeriin ja stopparina käytin putkea.

Lopuksi vielä sujautin syntymäpäivälahjan violeteksi tuunattuun suklaarasiaan, jonka olin saanut sankarilta joku viikkoa sitten tuliaisina Latviasta. Tästä tulikin kaiken kaikkiaan aika ekohenkinen lahja. Iloista syntymäpäivää, äiti!

1 kommentti:

Annukka kirjoitti...

Tää on kyllä paljon upeampi, kuin mitä koru alunperin oli! Pisteet kotiin! :o)