lauantai 16. lokakuuta 2010

Henkilökorttiketjuja

Me, joita on raskautettu töissä henkilökortilla, kuljemme töissä kortti kaulassa mustan nauhan kera. Mutta ei enää, sillä näiden kaulanauhojen kanssa kelpaa töissä elvistellä!

Annukan kanssa teimme henkilökorttiketjut töihin, yhden nauhan pituus on 90 cm ja ketjun päähän voi kiinnittää pikalukon tai nipistimen pitämään korttia paikallaan. Kovin raskasta lastia (puhelin tai avaimet) tähän ei kannata laittaa killumaan, sillä helminauha tuntuu ilkeältä ihoa vasten jos tavaraa roikkuu päässä paljon.

Näitähän voisi tehdä pukinkonttiin, jos vain sattuu tietämään käyttääkö kaverikin töissä henkilö/kulkukorttia. Eiköhän sellainen ole jo melkein joka firmalla käytössä.


Paulan vaaleanvihreän kaulanauhan päässä on pieni laukkumaskotti.

Annukka laittoi ketjun päähän kristallin. Hauska idea, jolla varmasti erottuu muista!Annukka valitsi mahdollisimman neutraalit värit nauhaansa, jotta jokainen työasu käy sävyiltään koruun.


Paulan toinen ketju on koottu sinisistä ja oransseista kivihelmistä.

Ohje: Ketjut on tehty vaijeriin ja siksi niskassa on myös lukko. Lukko laitettiin jotta jos kävisi niin ikävästi että kortti jäisi johonkin kiinni niin käyttäjä ei joutuisi ihan pulaan. Lukot on kiinnitetty stoppareilla ja toisessa päässä on lenkki pikalukkoa varten.

Ei kommentteja: