lauantai 10. heinäkuuta 2010

Hiuskoriste häihin


Ystäväni häät lähestyvät, ja päätin tehdä hiuskoristeen 20-lukulaiseen mekkooni ihan itse, koska noista revitään kaupoissa sen verran kovia hintoja. Ja ennen kaikkea nyt koriste on juuri oman maun mukainen ja ainutlaatuinen!

Materiaalit tähän ja mini silinteriin (josta teen erikseen postauksen) tulivat maksamaan 13e Sinellistä, joten huomattavasti halvemmalla tosiaan pääsin, kuin jos olisin ostanut kaupasta valmiin!
Ohje: Liimasin ja ompelin kampaan kiinni kaksi puoliympyrää huopaa, jotta höyhenet olisi helppoa kiinnittää. Riikinkukon sulat ompelin kiinni liimauksen lisäksi, mutta kukon sulat liimasin ihan vaan Erikeepperillä. Ruusuke on vanhaa pitsiä ja keskellä on siskoni varastoista löytynyt nappi. Ruusukkeen ompelin myös kiinni huopaan, jotta se ei menossa tipahda!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa ihana koriste! Käytitkö ihan oikeita kukon & riikinkukon sulkia? Myydäänkö sellaisia missään, vai pitääkö lähteä Korkeasaareen etsimään tippuneita riikinkukon sulkia? :D Olen itsekin nimittäin haaveillut tuommoisesta riikinkukko-koristeesta.

Tiina

Annukka kirjoitti...

Juu, nuo riikinkukon sulat (ja muutkin sulat) on ostettu Sinellistä, eivätkä olleet edes kalliita. Kolme riikinkukon sulkaa oli muistaakseni 3.40e.